cover Belenézek

Digitális

Adómegtakarítási Tanácsadó

Adótan 2015. 04. 09.

Kiadványunk segít Önnek eligazodni a változások között, bemutatja, hogyan takaríthat meg legálisan adó- és járulékköltségeket. A törvényesség keretein belül maradva, forintra válthatóan használhatja kiadványunkat. Folyamatosan, havonta feldolgozva, a megjelenésük után azonnal bemutatjuk Önnek a kedvezményes lehetőségeket, a tervezett, illetve elfogadott jogszabályváltozásokat, alkalmazásukhoz magyarázattal és gyakorlati segítséggel.
Ellenőrzési mellékletünkben pedig bemutatjuk az ellenőrzések jogszabályi hátterét, az ellenőrzési slágertémákat és gyakorlatot, esetleírásaink pedig önnek is hatékony segítséget nyújtanak ahhoz, hogy felkészülten várja az ellenőrzéseket.
Kiadványunk szerzői a törvényalkotás résztvevői, az ellenőrző hatóságok vezetői és a gyakorlatban dolgozó adószakértők, adótanácsadók. Mivel a frissen megjelent jogszabályokhoz sokszor még nem állnak rendelkezésre hivatalos értelmezések és útmutatások, így Ön könnyedén találhatja magát megválaszolatlan kérdések előtt.
Tanácsadónkból értesülhet a valóban helyes és érvényben lévő szabályokról, amelyeket munkája során alkalmaznia kell.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra