cover Belenézek

Digitális

Agroinform

Agroinform szaklap 2014/11_12.

Az Agroinform szaklap két évtizede, havi rendszerességgel – növénytermesztés, kertészet, tápanyagutánpótlás, növényvédelem, víz- és környezetgazdálkodás, agrármeteorológia, házunk tája, merengő rovatokban – az agrárium szereplőinek nyújt friss információkat.
Tárgyilagos, elezmő írásokat közöl, amely a gazdálkodókra ható információk közötti válogatást segíti. A legkorszerűbb műhold alapú technológiák bemutatásával egyidejűleg teret ad a már bevált mai és alkalmazható hagyományos, hosszútávon is működőképes technológiáknak.
A helyes csúcstechnológia és gyakorlat mind együtt és egyidőben portréban, riportban és cikkben olvasmányos formában. Ez ma az Agroinform.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra