ÁRZUHANÁS!


Augusztus 1-től szeptember 30-ig rendkívüli akció. Akár 67 % kedvezménnyel is megrendelheti az alább feltüntetettek közül kedvenc lapjait digitális formában.


Az akció az alábbi lapokra érvényes. A borítóképre kattintva azonnal megrendelheti.Az akció minden olyan előfizetőre vonatkozik, aki 2022. augusztus 1. és szeptember 30. között fizet elő a digitalstand.hu oldalon minimum 1 hónapra a fenti termékek digitális előfizetésére. Az előfizetés kizárólag a digitális termékre vonatkozik, a nyomtatott lapot nem tartalmazza. Az akció nem vonható össze a Mediaworks Hungary Zrt.egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. A digitális előfizetés ára az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a print termékhez csomagolt termékeket.


Tájékoztató a digitális lapokról:


A digitális lap kinézetben és tartalomban megegyezik a nyomtatott lappal, de értelemszerűen annak nem papíralapú, hanem online végig lapozható verziója. A vásárláshoz e-mail címmel történő regisztráció szükséges. Az olvasáshoz nem szükséges külön olvasóprogram, a digitális lapot saját kiadványai között gyorsan és egyszerűen tudja megnyitni bárhol, bármikor, akár utazás során is.


A Digitalstand felületén a Mediaworks Hungary Zrt. kiadványainak friss és korábban megjelent digitális lapszámait valamint digitális előfizetéseit is megvásárolhatja. A megrendelés során átutalásos, bankkártyás és paypal fizetési módok közül választhat.


A megvásárolt lap asztali számítógépen és laptopon a www.digitalstand.hu oldalon, valamint a Digitalstand nevű Android és iOS alkalmazásokban olvasható. Az eléréshez alapértelmezetten folyamatos internetkapcsolat szükséges, emellett az alkalmazásokban az internetkapcsolat nélküli olvasás is lehetséges a lapszámok alkalmazáson belüli letöltésével.


A digitális lapban tud szövegesen keresni, könyvjelzőt elhelyezni, valamint az olvasás során éjszakai módban és képernyőmérettől függően három nagyítási fokozatban olvasni.


Az előfizetés időtartama alatt a friss megjelenések automatikusan elérhetővé válnak saját kiadványainál, és azokat napilap esetén minimum 2, egyéb kiadvány esetén 5 éven keresztül folyamatosan eléri. Amennyiben fiókjában másképp nem rendelkezik, a rendszer az új megjelenésekről e-mailben is értesíti. Az előfizetése lejáratáról tájékoztató levelet kap, hogy annak meghosszabbításáról időben tudjon gondoskodni.


 

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra