Tájékoztatás Szolgáltatás és felhasználói szerződés megszűnéséről (Digitalstand)
Kedves Felhasználónk!

A MédiaLOG-DMHM Zrt. (székhely: 1225 Budapest, Campona utca 1. DC 10. ép., cégjegyzékszám:01-10-045507, a továbbiakban: Társaság), mint a Digitalstand Kft. általános jogutódja, az alábbiakkal fordulunk Önhöz.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Társaságunknak a Digitalstand Rendszeren keresztül a
www.digitalstand.hu weboldalon és IOS/ Android applikáción keresztül nyújtott, a Felhasználói ÁSZF-ben részletezett Szolgáltatása 2023. december 31. napjával megszűnik.


A fentiekre figyelemmel az alábbiak szerint tájékoztatjuk Önt:


 - Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a teljes Szolgáltatás és az Ön felhasználói szerződése megszűnik 2023. december 31. napjával. Ennek megfelelően a regisztrációval létrejött felhasználói fiókja is megszűnik 2023. december 31. napjával.


 -  A fentiekre tekintettel Ön 2023. november 1. napjától sem előfizetést, sem pedig egyedi lapszámot nem tud vásárolni a Digitalstand weboldalon és a Digitalstand applikációban


 -   A digitális kiadványait Ön 2024. január 1. napjától nem éri el sem a Digitalstand weboldalon, sem a Digitalstand applikációban.


 -   Az aktív digitális előfizetéssel rendelkező felhasználók számára a 2023. december 31. napja után esedékes, nem teljesülő előfizetések arányos díja visszajár. A folyamatban lévő átutalásos befizetések még jóváírásra kerülnek, az elszámolásban ezeket is figyelembe vesszük.


 -   A visszajáró előfizetési díjaknak megfelelően Társaságunk elkészíti a jóváíró számlákat és megküldi az érintett felhasználóknak. 


 -   A visszajáró előfizetési díjak kifizetése céljából Társaságunk az érintett felhasználóktól külön levélben kéri meg azt a bankszámlaszámot, amelyre a díj kifizetését kérik. 2023. december 31. napja után, az egyes bankszámlaszámok beérkezését követően történik az arányos díjak visszatérítése. 


 -   A regisztráció során megadott személyes adatok átadására Kiadó(k) részére kizárólag abban az esetben kerül sor, ha Ön a vásárlás során ahhoz hozzájárult.


Köszönjük eddigi megtisztelő bizalmát!


 


Budapest, 2023. október 30.


                                                                                                       MédiaLOG-DMHM Zrt.


 

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra