cover Belenézek

Digitális

A Tanácsadó

2014. 09. 17.

A Tanácsadó magazin elsődleges célja, hogy rendszerezett információt nyújtson a pénzügyi szektorban dolgozó szakemberek, közvetítők számára, ezáltal segítve a minőségi tanácsadást. A magazin számról-számra 100 oldalon banki és biztosítási vezetők sorát szólaltatja meg az éppen aktuális kérdésekben, így a tanácsadók első kézből gazdagodhatnak olyan releváns információkkal, melyek munkájuk során jelentős segítséget nyújthatnak.

A magazin tartalmilag a következő területeket öleli fel: Lakossági bankolás, hitelek, Biztosítás, Befektetési alapok, Adózás, Ingatlan, Közvetítői piac, Nyugdíj, nyugdíjpénztárak, A világgazdaság legfontosabb eseményei, trendek, előretekintés, Az ügyfélszerzés leghatékonyabb eszközei, innovatív marketing, A humánerőforrás menedzsment aktuális kérdései a közvetítői szektorban, Jogi sarok a releváns szabályok példákon keresztüli bemutatására, Bor/gasztronómia, Autóteszt.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra