cover Belenézek

Digitális

_Blikk Extra szakácskönyv - Fásy Ádám

2016. 11. 08.

30 perc, és kész!

Immár negyedik alkalommal jelenik meg Fásy Ádám nevével fémjelzett szakácskönyv, mely rohanó életünkhöz alkalmazkodó mindennapi ínyencségeket tartalmaz, melyek akár fél óra alatt elkészíthetők.
Nemcsak gyorsan megvalósíthatóak, hanem garantáltan finomak és egészségesek is. Olyan fogásokat találunk benne, amelyekben kezdő és gyakorlott családtagjaink is megtalálják az örömüket.
Egy fárasztó nap után, vagy éppen a kezdetén, főzzünk akár szeretetből és gondoskodásból a szeretteink számára, vagy akár csak a magunk örömére, ez a szakácskönyv a lehetőségek tárházát nyújtja nekünk.

 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra