cover Belenézek

Digitális

Bookazine Bestseller

A NÁCI NÉMETORSZÁG TÖRTÉNETE

Az első világháború az emberiség történetének addigi legnagyobb és legtöbb halálos áldozattal járó fegyveres konfliktusa volt. Németország a központi hatalmak egyikeként vereséget szenvedett az antanttól. 1918 novemberében forradalom tört ki Németországban, II. Vilmos császárt és az összes fejedelmet lemondatták. A háború végén a fegyverszünetet november 11-én, a békét Ver­sailles-ben 1919 júniusában írták alá. A béketárgyalásokról kizárták a központi hatalmakat. A nagy gazdasági világválság hatásai következtében, valamint a megalázó versailles-i békerendszer, a gyors egymásutánban egymást váltó gyenge kormányok miatt a német tömegek szemében a parlamentáris demokrácia tekintélye megrendült, gyorsan teret nyertek a felelőtlenül ígérgető szélsőségesek, akik közül végül a nemzetiszocialista irányzat kerekedett felül. A Ringier Axel Springer Bookazine-ja több aspektusból igyekszik bemutatni a nácik birodalmát.

(A kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas fényképfelvételeket tartalmaz, megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott!)

 • Digitális előfizetés
 • Digitális csomagok
 • Kosárba GEO + Az I. Világháború Története Bookazine Ár: 1 495 Ft*
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra