Bemutató

Mi a Digitalstandnál azért dolgozunk, hogy a megszokott és szeretett lapjai mindig Önnel legyenek, bárhol, bármikor, korlátok nélkül. Önnel legyenek otthon, a munkahelyén, egy kávézóban, vagy éppen amikor szabadságra utazik. Legyen nappal vagy éjszaka, mi mindig rendelkezésére állunk a nap 24 órájában, korlátok nélkül.

Tartson velünk, és fedezze fel a digitális újságolvasás előnyeit, és mi megígérjük, hogy kedvenc lapjai mindig Önnél lesznek, kényelmesen és egyszerűbben, mint korábban bármikor!

1. Böngésszen a Digitalstand kiadványok kínálatában!
Válassza ki kedvenc lapjait, olvasson bele, nézegessen kedvére.

2. Tegyen kosarába lapokat!
Vásároljon akár egy lapszámot, akér előfizetést. Ajándékozzon szeretteinek, vagy küldjön lapokat külföldi ismerőseinek.

3. Olvassa lapjait bármikor, bármilyen eszközzel.
A lapokat saját könyvespolcán tároljuk Önnek, amit bármikor, bárhonnan, könnyen elérhet. Mindössze egy táblagép vagy számítógép és internetkapcsolat szükséges!

 

 

 

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra