Tájékoztató, a facebook profillal történő belépés megváltoztatásához

 

Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően 2020. július 27-én MEGSZŰNT A FACEBOOK PROFILLAL TÖRTÉNŐ BELÉPÉS!

Amennyiben Ön érintett, és a felhívás ellenére sem végezte el a fiókja további zavartalan elérése érdekében szükséges lépéseket, kérjük, olvassa el az alábbi pontokat és kövesse a lépéseket, hogy továbbra is zavartalanul tudja olvasni megvásárolt kiadványait.

Kérjük, hogy az alábbi lépéseket asztali számítógépen vagy laptopon, webes felületünkön tegye meg.

I. Első lépésként felhasználói fiókja azonosítására van szükség. Ehhez az az egyedi Facebook azonosító szükséges, melyet a saját Facebook oldalán bejelentkezve tud megnézni, az alábbiak szerint:

1. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található, lefelé fordított háromszögre, és válassza a Beállítások menüpontot. Amennyiben Ön az új Facebook felületet használja, a menüpontot a Beállítások és adatvédelem / Beállítások alatt éri el.

2. Válassza ki az Alkalmazások és webhelyek menüpontot.

3. A Keresés segítségével keresse meg a Digitalstandot, majd kattintson a Részletekre.

4. A felugró ablakban görgessen le a További információ részhez. Egyedi felhasználói azonosítóját az A felhasználói azonosítód mezőben láthatja.

II. Ezt követően kérjük, regisztráljon rendszerünkben azzal az e-mail címmel, mellyel a jövőben el szeretné érni Digitalstand fiókját: https://digitalstand.hu/belepes/_profil/ (Amennyiben lehetséges, javasoljuk, hogy ez ne freemail-es vagy citromail-es cím legyen.)
 
III. Jelentkezzen be új fiókjába, majd bejelentkezve maradva, beazonosítás céljából, írja meg nevét és egyedi Facebook azonosítóját az Ügyfélszolgálat felületen keresztül: https://digitalstand.hu/ugyfelszolgalat/.

A fenti lépések elvégzését követően tudjuk áthelyezni korábban vásárolt kiadványait az új fiókjába, mellyel a továbbiakban a szolgáltatást tudja használni.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem végzi el a fenti lépéseket és nem tudjuk fiókját minden kétséget kizáróan beazonosítani, 2020. július 27-e után nem fogjuk tudni megmondani, mi volt az Ön régi fiókja, és azt sem, hogy Ön korábban milyen kiadványokat vásárolt, így nem fogja látni a megvásárolt kiadványait.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra