Hogyan működik?

Digitális kiadvány megvásárlása (asztali számítógépen, laptopon)

 

1.       Látogasson el a digitális kiadvány oldalára.

2.       Tegye kosarába a kívánt terméket a Kosárba gombra kattintva, majd kattintson a jobb felső sarokban található Kosár ikonra.

3.       A fizetési folyamat első lépésében adhatja meg ajándékozás esetén a megajándékozott adatait az Ajándékba vásárolom mező kipipálásával. A Tovább gombra kattintva léphet tovább.

4.       Ha korábban már regisztrált a Digitalstandon, jelentkezzen be, ha nem, töltse ki a képernyő bal oldalán a regisztrációhoz és a számlázáshoz szükséges adatait, majd kattintson a Fizetek gombra.

5.       A megrendelést a fizetési mód kiválasztásával véglegesítheti. A Digitalstand oldalán bankkártyával, PayPal fiókkal, átutalással tud fizetni. Felhívjuk figyelmét, hogy bankkártyás és PayPal fiókkal történő fizetés esetén azonnal olvashatja a megvásárolt lapot, az átutalás átfutási ideje 1-2 nap.

6.       A digitális kiadványt a befizetése beérkezését követően tudja majd olvasni a www.digitalstand.hu oldalon bejelentkezve, a jobb felső sarokban található Kiadványaimra kattintva. A befizetés jóváírásáról a rendszer értesítő e-mailt küld a regisztrációkor megadott e-mail címére.

 

További fontos tudnivalók:

 

1.     A regisztrációról a rendszer minden esetben e-mail értesítést küld. A belépéshez szükséges jelszavát az e-mailben található linkre kattintva tudja megadni. A belépés és a megvásárolt kiadvány olvasása csak ezt követően lehetséges. (Gmail-es levelező esetében sokszor a Levélszemét mappába vagy a Promóciók fülre kerül az értesítő levél.)

2.    Ha a digitális előfizetést ajándékba vásárolja, a befizetés jóváírásával egy időben, e-mailben kapott Ajándékkártyát továbbítania kell a megajándékozott részére, aki ennek segítségével aktiválhatja hozzáférését. Előfizetés ajándékozásról a Digitalstand nem értesíti a megajándékozottat.

 

Digitális kiadvány olvasása (asztali számítógépen, laptopon)

 

1.       Jelentkezzen be a https://digitalstand.hu/belepes/_profil/ oldalon.

2.       A kiadvány címlapjára majd a kívánt lapszám borítójára kattintva nyílik meg külön ablakban az olvasófelület. Itt a jobb és bal oldalon található nyilakkal tud lapozni, az oldalra kattintva pedig nagyítani tud.

3.       A lapszám elolvasását követően a jobb alsó sarokban található X-re kattintva zárhatja be az ablakot.

4.       A Kiadványaim gombra kattintva bármikor visszatérhet megvásárolt kiadványaihoz.

 

 

Digitális kiadvány megvásárlása (Android eszközön)

 

 1. Töltse le az ingyenes Digitalstand alkalmazást a Google Play-ből (Digitalstand).
 2. Az alkalmazás megnyitása után a regisztrációhoz illetve belépéshez Kattintson a bal felső sarokban található hamburger ikonra, majd a Bejelentkezés gombra.
 3. Ha korábban már regisztrált a Digitalstand weboldalán, az ott megadott e-mail címmel és jelszóval tud bejelentkezni az alkalmazásba.
 4. Ha még nem regisztrált, azt a Regisztráció gombra kattintva teheti meg. A regisztrációról a rendszer visszaigazoló e-mailt küld, az abban található linkre kattintva tudja megadni a belépéshez szükséges jelszavát.
 5. Az alkalmazásba történő bejelentkezést követően kattintson a képernyő alján található Piactér ikonra, majd a kínálatban a kívánt kiadvány címlapjára.
 6. Lapszámot a Lapszám vásárlása gombra, előfizetést az Előfizetek gombra, majd a felugró ablakban a kívánt előfizetésre kattintva vásárolhat.
 7. A számlázási adatok megadása után bankkártyás és PayPal fiókkal történő fizetés közül választhat. Mindkét fizetési mód azonnali hozzáférést biztosít.

 

Digitális kiadvány olvasása Android eszközön

 

A digitális kiadványokat Android táblagépen és telefonon a Digitalstand alkalmazásán keresztül olvashatja.

 

 1. Jelentkezzen be a Digitalstand alkalmazásba.
 2. Ezután alul a Kiadványaimra bökve megjelennek a megvásárolt lapok.
 3. Ha egy lapból több lapszámot is megvásárolt, akkor bökjön a borítóra, majd ezután a leöltés ikonra. Ha csak 1 db lapszám áll rendelkezésre, akkor a borító jobb alsó sarkán a narancs színű letöltési ikonra.
 4. A lapszámok letöltésre kerülnek az eszközre, azaz internetkapcsolat nélkül is olvashatóak lesznek abban az esetben, ha az internetkapcsolat megszűnése előtt nem jelentkezik ki az alkalmazásból.
 5. A kiadványok álló és fekvő módban is olvashatóak, a nagyítás ujjai széthúzásával lehetséges.
 6. Kiadványait abc sorrendben vagy időrendbe tudja rendezni.

 

 

Digitális kiadvány olvasása iPad-en, iPhone-on

 

A digitális kiadványokat iPad és iPhone készüléken a Digitalstand alkalmazásán keresztül olvashatja.

 

 1. Ha még nem regisztrált oldalunkon, kérjük, asztali számítógépen vagy laptopon, webes felületünkön keresztül ezt itt tegye meg: https://digitalstand.hu/belepes/_profil/
  A regisztrációról a rendszer visszaigazoló e-mailt küld, az abban található linkre kattintva tudja megadni a belépéshez szükséges jelszavát.
 2. Az applikáció megnyitása után jelentkezzen be a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval.
 3. A digitális kiadványt a borítóra bökve tudja olvasni. 
 4. A borító jobb alsó sarkában található narancsszínű Letöltés gombra bökve a lapszám letöltésre kerül az eszközre, azaz internetkapcsolat nélkül is olvasható lesz, abban az esetben, ha az internetkapcsolat megszűnése előtt nem jelentkezik ki az alkalmazásból.
 5. A kiadványok álló és fekvő módban is olvashatóak, a nagyítás ujjai széthúzásával lehetséges.
 6. Kiadványait abc sorrendben vagy időrendbe tudja rendezni.

 

 

 

További fontos tudnivalók:

 

1. Felhívjuk figyelmét, hogy alapszolgáltatásunk az asztali számítógépen és laptopon, weben keresztüli elérés. A további eszközökön szolgáltatásunk kiegészítő jelleggel érhető el ingyenes alkalmazásainkon keresztül.

2.    A digitális lapszámokat letölteni, továbbküldeni, nyomtatni nem lehetséges.

3.    A vásárláshoz és az olvasáshoz (kivéve Android-ra és iOS-re letöltött lapszámok) állandó internetkapcsolat szükséges.

4.    Bármilyen eszközön vásárol, a Kiadványainál minden eszközön eléri a megvásárolt lapot.

5.    Android és iOS alkalmazásban a jelszó nem tartalmazhat speciális karaktert.

6.   IOS alkalmazásunkban nem lehetséges a vásárlás, ezért kérjük, hogy a kívánt digitális lapot Android alkalmazásunkban vagy webes felületen vásárolja meg. 

7.  IOS és Android alkalmazásainkban a megvásárolt kiadványok utolsó 20 megjelenése tekinthető meg, a korábbi lapszámokat asztali számítógépen, vagy laptopon weben tudja olvasni.

 

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra