cover Belenézek

Digitális

Csupasport magazin

2020. 03. 18.

A Nemzeti Sportban kéthetente megjelenő Csupasport melléklet és a 2018-ban indult csupasport.hu honlap után immár elkészült a Csupasport magazin is. A 100 oldalas magazin prémium tartalmat kínál, külföldi példaképek exkluzív interjúival, a hazai legjobbak formabontó bemutatásával, otthoni sztorikkal, különleges fotózásokkal. Különös hangsúlyt fektet a szabadidős versenyek, események méltó felvezetésére, a szabadidősport feltétel nélküli népszerűsítésére. Minden számban található egy melléklet, amely az adott hónap legfontosabb témáját dolgozza fel több szemszögből. A magazin része egy kivehető 16 oldalas behúzás is, amelyben megjelennek a versenyeket és rendezvényeket sikerrel teljesítő szabadidős sportolók nevei.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra