cover Belenézek

Digitális

Ellenőrzési Tanácsadó és Felkészülési Segédle

Ellenőrzési Tan 2015. 12. 09.

Tanácsadónk ismerteti az eljárási szabályokat, az ellenőrzést végzők hatáskörét; a pozitív és negatív példák bemutatása, az ellenőrzési tapasztalatok leírása, a jogerős munkaügyi bírósági esetek ismertetése szintén a napi gyakorlati munkát segítik.
Szaklapunk célja, hogy gyakorlati útmutatást adjon és naprakész információkkal lássa el a cégek vezető munkatársait a mindennapi munka során, illetve segítséget nyújtson a cégét érintő minden fontos terület megismerésében és irányításában. Havi rendszerességgel megjelenő folyóiratunk tájékoztatja Önt minden lényeges jogszabályváltozásról, adminisztrációs kötelezettségeiről, felkészülési segédletet adunk a várható ellenőrzésekhez, ezen kívül jogesetek, ellenőrzőlisták segítik a vállalkozások munkáját.
Tanácsadónkban – a törvényváltozások függvényében – a következő hatósági és felügyeleti ellenőrzésekkel foglalkozunk: adó- és járulékellenőrzés, munkaügyi, munkavédelmi, foglalkozás-egészségügyi, vám- és jövedéki, versenyhivatali, fogyasztóvédelmi, tűzoltósági, építésügyi, önkormányzati, állategészségügyi, környezetvédelmi ellenőrzés, ÁNTSZ ellenőrzés, a Nemzeti Közlekedési Hatóság ellenőrzései stb.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra