cover Belenézek

Digitális

Építőipari költségbecslési segédlet 2013

Építőipari Költségbecslési Segédlet 2013

Építkezni szeretne? Munka- és anyagköltségek a tervezéstől a kulcsátadásig, ágazati bontásban. Megújult, kibővített tartalommal!

 

A legszélesebb körben használt építőipari szakkönyv! Az évente megjelenő, nagy sikerű kiadvány a szakembereknek nélkülözhetetlen támpont, a lakosság számára pedig segédeszköz a különböző építési-szerelési munkák költségeinek pontos meghatározásához.

A kiadvány megjelenését támogatta a BM Területrendezési, Építésügyi és Örökségvédelmi Helyettes Államtitkársága. A könyv elkészítésében közreműködött: a Magyar Építész Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége.

A kiadvány fájlként nem letölthető, a Digitalstand rendszerén keresztül olvasható.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra