cover Belenézek

Digitális

Evangélikus Élet

2019. december 29.

Az Evangélikus Élet a Magyarországi Evangélikus Egyház hetilapja. Megjelenési helye: Budapest. A Luther Kiadó adja ki, főszerkesztője T. Pintér Károly.
Első lapszáma 1933. január 29-én jelent meg. 1933 és 1950 között az Országos Luther Szövetség adta ki, 1950 óta a Magyarországi Evangélikus Egyház, illetve központi intézményei: a Sajtóosztály, majd a Luther Kiadó. Első főszerkesztője Szántó Róbert Budapest-kelenföldi lelkész volt. 1944 októberétől 1948 novemberéig a lap nem jelenhetett meg, így a 70. évfolyamot 2005-ben adták csak ki.
Az Evangélikus Élet az egyetlen magyar nyelvű evangélikus hetilap. Minden hét szerdáján jelenik meg, vasárnapi dátummal, tizenhat színes oldalon. Beszámol a legfontosabb egyházi eseményekről, fórumot biztosít az evangélikus egyházat érintő kérdések megvitatására, igehirdetéseket, hitébresztő írásokat, budapesti istentiszteleti rendet, publicisztikákat, interjúkat, olvasói leveleket, imádságot, Luther-idézetet is közöl, gyermek, ifjúsági, himnológiai, teremtésvédelmi és számítástechnikai rovatot is tartalmaz. Az ünnepi lapszámokban egy-egy oldalon német és szlovák nyelvű írások is olvashatók.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra