cover Belenézek

Digitális

Foglalkoztatási és Társadalombizt. Tanácsadó

Tb Tan 2015. 03. 09.

Kiadványunkkal nemcsak a társadalombiztosítás szövevényes világába, hanem az igénybe vehető kedvezmények rendszerébe is elkalauzoljuk Önt. Ráadásul rámutatunk az adójogi és a számviteli kapcsolódásra is, sőt kiadványunkból tájékozódhat a foglalkoztatás elősegítését, a munkanélküliség megelőzését, csökkentését szolgáló támogatásokról is.
A Foglalkoztatási és TB Tanácsadó célja, hogy naprakész információkkal lássa el a számviteli- és TB szakembereket, főkönyvelőket, könyvelőket, gazdasági vezetőket, a munkaügyi terület felelőseit és a HR-es szakembereket. Tanácsadónk a számviteli, az adó- és TB törvények változásait követi nyomon, és foglalkozik minden olyan témával, amelynek ismerete elengedhetetlen a napi feladatok precíz ellátásához.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra