cover Belenézek

Digitális

Görögkatolikus Szemlélet

2015. augusztus

Amit a Metropóliáról tudni érdemes - interjú Kocsis Fülöp érsek-metropolitával; A hit bűvöletében - Seres Tamás ikonfestővel beszélgettünk; Egymáshoz közel-Kelet - a megismerkedünk a libanoni maronita keresztényekkel; A mese szerepe a gyermek fejlődésében - a gyermekpszichiáter válaszol; Isten tenyerén: mentővel a Szaharában; Végre itt a nyár (vége)! - Egy sokgyermekes édesanya tapasztalatai a vakációról; Halálra szántak minket, mégis élünk - Az örmény katolikusokról mesél a nyíregyházi kórház örmény orvosa; Apák napja - a Női kerekasztalon;  Álérvek a homoszexuális házasság mellett; A máriapócsi kegyképekről; Kalandozás a metrók birodalmában, Rajzpályázat

 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra