cover Belenézek

Digitális

Hot! Beauty

2023. 04. 01.

A hot! Beauty&Plasztika az egészség, a szépség hazai nagykövete

A hot! magazin exkluzív kivitelezésű különszáma, az évente kétszer, tavasszal és ősszel megjelenő hot! Beauty&Plasztika nőkről szól, nőknek, női szemmel. A lap a legújabb, legtrendibb, egy sor újdonságot tartalmazó plasztikai beavatkozások részletes bemutatásán és szakemberek által pontosan megfogalmazott, ám közérthetően körbeírt leírásán kívül minden olyan témával foglalkozik, ami egy ízig-vérig nőt érdekelhet. Legyen szó akár szépségápolásról, akár egészséggel kapcsolatos kérdésekről vagy sportról, esetleg étkezésről, megtalálható a magazinban a tematika. A hot! Beauty&Plasztika portréinterjúkon keresztül ismerteti meg a nagyközönséggel egy-egy szakértő életútját, emellett pedig néhány sztár szépségtrükkjeit is megosztja az olvasókkal.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra