cover Belenézek

Digitális

Humán Tanácsadó

Humán Tan 2015. 12. 09.

Tanácsadónkban az általános munkaügyi kérdéseken túl részletesen beszámolunk a munkaügyi ellenőrzést érintő változásokról is, valamint a humán erőforrás aktuális kérdéseivel, gyakorlati problémáival is foglalkozunk.
Tanácsadónk folyamatosan feldolgozza az új előírásokat, illetve azok magyarázatát!
Mindezen változások magyarázatát esettanulmányokkal, gyakorlati mintákkal, ellenőrzőlistákkal és egy-egy munkaügyi téma részletes kibontásával együtt megtalálja havonta megjelenő szakmai folyóiratunkban.
Tanácsadónk segítségével tisztán láthat minden munkaügyi helyzetet, legyen szó akár személyi jellegű: munkajogi, tb, adózási, vagy akár ellenőrzési kérdésről, amelyekkel Ön munkája során naponta találkozik.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra