cover Belenézek

Digitális

InterCity Magazin

2012. 3. szám

A háromhavonta megjelenő fedélzeti magazin két nyelven szórakoztatja az utazókat, emellett hasznos és érdekes tudnivalókat, aktualitásokat kínál, így teszi tartalmassá, szórakoztatóvá és kellemessé utazást.
A kiadvány olyan magyar illetve külföldi tájakra kalauzolja az olvasókat, amelyeket eddig nem, vagy csak kevésbé ismertek. Szépségápolási tanácsai, étel-, ital-, és szálláshelytippjei, divatajánlatai segítségével az olvasók otthonosan mozoghatnak egy vakáció vagy egy hosszú hétvége során a bemutatott tájegységeken. A MÁV aktuális híreitől kezdve a régi rejtélyeket boncolgató, már a feledés homályába veszett eseteken és a kulturális ajánlón át igazi kikapcsolódást biztosít olvasóinak.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra