cover Belenézek

Digitális

Iskolaszolga

Iskolaszolga 2015. 03. 09.

Lapunk legfontosabb küldetése, hogy a köznevelés új rendszerében támogassa az intézményvezetőket, valamint a tankerületeknél és az önkormányzatoknál dolgozó szakembereket a megváltozott feladat- és hatáskörökből adódó új folyamatok kialakításában, bevezetésében. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy bemutassuk az intézményvezetőknek, miként különülnek el egymástól a fenntartói és a működtetői feladatok, hogyan határozza meg a jövőben az intézmények napi működését az állami irányítás és mi lesz az önkormányzatok szerepe. Fókuszálunk az intézményi gazdálkodás új szabályaira és a pedagógusokat érintő közalkalmazotti munkajogi változásokra.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra