cover Belenézek

Digitális

Kis- és Középvállalkozói Tanácsadó

Kkv 2015. 12. 09.

Foglalkoztatás, együttműködés, adóstratégia, tervezés, pozicionálás, értékesítés, innováció, költségcsökkentés, beszerzés, finanszírozás, marketing, pályázatok, közbeszerzés stb. – megoldásokat kínálunk mindezen területekre, hiszen szaklapunk az átlátható, stabil, hosszú távon, kiszámíthatóan működő vállalkozások segítője. Részletesen kitérünk az igénybe vehető kedvezményekre és megtakarítási lehetőségekre, amelyek szintén a kkv-k gazdasági szerepét erősítik, valamint ösztönzik a további beruházásokat. Ezek egyike az adókedvezmény, amellyel a fizetendő adó mérsékelhető, valamint az adóalap-kedvezmény, amely a saját forrásból megvalósított beruházásokhoz vehető igénybe. Ehhez szorosan kapcsolódnak a beruházásokra igénybe vehető kedvezmények gépekre, felszerelésekre, tárgyi eszközökre stb. A hatékony és eredményes pályázatokhoz, valamint a sikeres közbeszerzési eljárásokhoz is hasznos, gyakorlati segítséget adunk.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra