cover Belenézek

Digitális

Konyha és Fürdő

2010/02 június-július

Konyha & Fürdő

KONYHA & FÜRDŐ magazin Házi Séf melléklettel FUNKCIÓ, FORMA, környezettudatosság A Piac és Profit Kiadó KONYHA & FÜRDŐ című magazinja legszemélyesebb tereink, a konyha és a fürdőszoba kialakításához, berendezéséhez, szebbé, komfortosabbá tételéhez ad ötleteket, tanácsokat, és a gasztronómia és a wellness sem hiányzik témái közül.

A KONYHA & FÜRDŐ magazin a környezettudatos szemlélet képviselője, s így feladatának tekinti a környezettudatos magatartás és életmód ismertetését, terjesztését is. Minden „zöld”, a fenntartható fejlődést szolgáló megoldásra és az egészséges életmódhoz szükséges táplálkozási tudnivalókra is felhívja a figyelmet. A Házi Séf a Konyha & Fürdő magazin melléklete elsősorban a látványos ételfotókkal közölt receptekre összpontosít. Korszerű étkezési normáknak megfelelő megoldásokat is ismertet, s hasznos tanácsokat ad, miként lehet hagyományos étkeinket a mai tudásunknak megfelelően elkészíteni.

Kiadó elérhetősége:
Kiadó: Piac és Profit Kiadó Kft.
Kapcsolattartó: Polákovics Zsófia
Telefon: 06-1239-8400
Email: zspolakovics@piacesprofit.hu

 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra