cover Belenézek

Digitális

Könyvelői Módszertani Szemle

Könyvvitel szemle 2015. 12. 09.

Folyóiratunk hasznos segítőtársa minden számviteli és pénzügyi szakembernek, adótanácsadónak, egyéni könyvelőnek, a könyvelő irodák dolgozóinak, hiszen cikkeink a gyakorlat szemszögéből közelítik meg az adózási és a számviteli kérdéseket, problémákat. A Könyvelői Módszertani Szemle oldalain azokra a kérdésekre talál választ, amelyeket az adó- és a számviteli törvény alkalmazása a mindennapi munkában felvet. Az esettanulmányokat és a gyakorlati kérdésekre megszerkesztett válaszokat a Nemzetgazdasági Minisztérium, a NAV vezető munkatársai, elismert adószakértők és könyvvizsgálók készítik, akik a válaszadás során rávilágítanak a számvitel és az adózás kölcsönös egymásra utaltságára, a számvitel és az adózás alapvető tudnivalóira, összefüggéseire. A számvitel alkalmazását gyakorlati példákon, bevált mintákon, megbízható esettanulmányokon keresztül ismertetjük. A részletes változásmagyarázatokat gyakorlati példákkal illusztráljuk.
Módszertani kiadványunk összefoglalva, kérdés–válasz formájában, tematizálva tartalmaz minden olyan előírást, amelynek helyes értelmezéséhez bizony nem árt egy-két jó tanács. Így többek között ötleteket kaphat az értékcsökkenési leírás helyes módszerének kiválasztásához, megtudhatja, milyen lehetőségei vannak a jegyzett tőke emelésére, és eligazítást talál az időbeli elhatárolásokra vonatkozóan is, és időben figyelmeztetjük bevallási és fizetési kötelezettségeire is. A számviteli és könyvelési példák (kontírozás) részletes kidolgozása szintén a gyakorlati munkát segíti, míg a kapcsolódó jogesetek, esetleírások a szélesebb körű tájékozódást teszik lehetővé.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra