cover Belenézek

Digitális

Közoktatási és Köznevelési Tanácsadó

Közokt Tan 2015. 12. 09.

Tanácsadónkat haszonnal forgathatják a közoktatási intézmények vezetői, a gyakorló pedagógusok, valamint az önkormányzatok oktatásirányítással foglalkozó munkatársainak egyaránt, hiszen havi rendszerességgel értesülnek az aktuális jogszabályváltozásokról, az adott terület szakértőitől kapnak információkat az intézményt érintő jogszabályi változásokról. Szaklapunk átfogó képet ad az intézményvezetéshez kapcsolódó valamennyi feladatról. Jogi, vezetéselméleti vagy szervezési kérdések megválaszolásához éppúgy segítségül hívható, mint pedagógiai, gazdálkodási, esetleg szociális problémák felmerülésekor. A gyakorló pedagógusok mindennapi munkáját hasznos tanácsokkal, esetleírásokkal segítjük: különböző pedagógiai programok, külföldi tapasztalatok bemutatása, változatos tanóratervezés, projektmenedzsment, bánásmódstratégiák, hatékony nevelési módszerek, környezetkultúra stb.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra