cover Belenézek

Digitális

Magyar Fogorvos

2011. 05. 02.

Az idén 20 éves Magyar Fogorvos a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának lapja. Szakmai rovatai – A szék mellett, Implantológia – átfogó információkat nyújtanak a fogászat teljes területéről. A lap szakmai tematikája egyre inkább igazodik a továbbképzéssel és a távoktatással kapcsolatos igényekhez. A MOK-figyelő rovat rendszeres tájékoztatást nyújt a Kamara tevékenységéről és szakmapolitikai kérdésekről. Figyelemmel kísérhetők a megjelent technikai, gyógyszer- és anyagújdonságok, a fogorvos-társadalom hírei, a hazai és nemzetközi szakmai rendezvények eseményei és a praxissal kapcsolatos szervezési kérdések.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra