2011. 10. 27. 2011/november

Digitális Magyar Konyha


A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.


Figyelem! A nyomtatott előfizetés összege az első megjelenés előtti 10. munka napig be kell érkezzen bankszámlánkra. Ellenkező esetben az előfizetés csak következő hónaptól indul.
Figyelem! A digitális előfizetés és a nyomtatott előfizetés egyidőben indul. A nyomtatott előfizetés összege az első megjelenés előtti 10. munka napig be kell érkezzen bankszámlánkra.

*Áraink bruttó árak.

Kódbeváltás (kupon, ISIC kód)





Csomag ajánlatunk


Magyar Konyha húsvéti lapcsomag

Szerezze be extra kedvezményes áron a húsvéti lapszámokat!




4 lapszám, Ár: 800 Ft*
Kosárba teszem

Magyar Konyha 2013

Vásárolja meg kedvező áron a digitális Magyar Konyha 2013. évi lapszámait!




10 lapszám, Ár: 2800 Ft*
Kosárba teszem

Magyar Konyha 2012

Vásárolja meg kedvező áron a digitális Magyar Konyha 2012. évi lapszámait!




10 lapszám, Ár: 2500 Ft*
Kosárba teszem

Magyar Konyha nyári csomag

3 évad 3 nyári összevont lapszáma egy csomagban kedvező áron. Ismerje meg a Balaton, és a Tisza kincseit.




3 lapszám, Ár: 750 Ft*
Kosárba teszem

Magyar Konyha 2011 ajándékkal

Vásárolja meg kedvező áron a digitális Magyar Konyha 2011. évi lapszámait, és ajándékba kapja az első, 2010. decemberében megjelent lapszámot!




11 lapszám, Ár: 2500 Ft*
Kosárba teszem
Left Right

  • 2011. 10. 27. 2011/november
    2011-10-27 00:00:00 Digitális lapszámhoz
    2011. 10. 27. 2011/november
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-10-27 00:00:00
    295
    lapszam_221_9677
    /lapszamkep/9677/attekinto/0/4
    9677
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9677?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2014. 03. 26. 2014/április
    2014-03-26 Digitális lapszámhoz
    2014. 03. 26. 2014/április

    Ízelítő a tartalomból:

    • "Belehalni is szép" - Berecz András arról, hogy a terített asztal mit művel a lélekkel
    • Terítéken a kukorica - Robbantott tengeri
    • Olasz séf magyar szívvel - Fausto di Vora, a Fausto's séfje
    • A sonkák világa - a világ sonkái
    • Földre szállt bárányok - Balogh-Nagy Erzsébet juhtenyésztő
    • Magyar Konyha Termelői Díj
    • Újabb Michelin-csillag - Sárközi Ákos, a Borkonyha séfje
    • Élő Legenda - A komló és a maláta szerelmesei
    • Fűszerkert - Kakukkfüves receptek
    • Megkóstoltuk Zágrábot
    2014-03-26
    360
    lapszam_221_22552
    /lapszamkep/22552/attekinto/0/4
    22552
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/22552?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2014. 02. 26. 2014/március
    2014-02-26 Digitális lapszámhoz
    2014. 02. 26. 2014/március (duplaszám)

    Ízelítő a tartalomból:

    • "Nagyon kis ínyenc lettem" - Rúzsa Magdi a vajdasági konyháról
    • Télen is zöldet - Terítéken a zöldfűszerek
    • A lazacszínű állomás - Michel Troisgros története
    • Ízek, illatok, reggelik... - A legjobb helyek Pesten és Budán
    • A mesterleves titka - Mogyorósi Gábor, a Laci! Konyha! főszakácsa
    • Aki újra megidézte Csopak szellemét - Jásdi István az elődök nyomában
    • Fűszerkert - A jóféle sáfrány
    • Közép-Európa ízei - Megkóstoltuk Pozsonyt 
    2014-02-26
    360
    lapszam_221_22551
    /lapszamkep/22551/attekinto/0/4
    22551
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/22551?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2014. 01. 29. 2014/ január-február
    2014-01-29 Digitális lapszámhoz
    2014. 01. 29. 2014/ január-február

    Ízelítő a tartalomból:

    • Nem vagyok gasztroarc! - Cserna-Szabó András ételekről és irodalomról
    • A mocsarak apró kincse - Terítéken a rizs
    • "Konyhafőnöknek születni kell" - Clare Smyth, a Gordon Ramsay étterem konyhafőnöke
    • Téli tor- Disznóságok
    • A metszőolló a pince kulcsa - Vida Péter szekszárdi borai
    • Farsang - Falatok forradalma
    • Fűszerkert - Zsálya
    • Közép-Európa ízei - Megkóstoltuk Prágát
    2014-01-29
    450
    lapszam_221_22550
    /lapszamkep/22550/attekinto/0/4
    22550
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/22550?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 11. 27. 2013/12
    2013-11-27 Digitális lapszámhoz
    2013. 11. 27. 2013/12

    Ízelítő a tartalomból:

    • Prima Donna - príma konyha - Beszélgetés Marton Évával
    • Terítéken a marcipán - Marcipánreceptek
    • Drága nagymami - Nagymamák receptjei
    • Szerzetesek asztala
    • Fűszerkert - Karácsonyi fűszerek
    • Boremberek - Ráspi, a borász
    • Közép-Európa ízei - Megízleltük Krakkót
    • Nem piskóta - Blaha Lujza tortája
    • Magyar Konyha főzőiskola - Cukrásztechnikák
    • Spájz - Narancsos sütőtöklekvár
    • Szilveszteri falatok
    2013-11-27
    360
    lapszam_221_12978
    /lapszamkep/12978/attekinto/0/4
    12978
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/12978?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 10. 30. 2013/11
    2013-10-30 Digitális lapszámhoz
    2013. 10. 30. 2013/11

    ízelítő a tartalomból:

    • A Gundel-sztori - Gundel János a családi hagyományokról
    • Terítéken az őszi gyümölcsök - Füge és naspolya
    • A wok mestere - Wang Qiang kínai konyhája
    • Völgy a világ végén, avagy a nyuszkanyakú dicsfénye
    • Kassai polgárok konyhája - Márai városának gasztronómiája
    • Egy félreértett borvidék - Mátraalja
    • Fűszerkert - Rozmaring
    • Magyar Konyha Főzőiskola - Modern konyhai technológiák
    2013-10-30
    360
    lapszam_221_12977
    /lapszamkep/12977/attekinto/0/4
    12977
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/12977?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 10. 02. 2013/10
    2013-10-02 Digitális lapszámhoz
    2013. 10. 02. 2013/10

    Ízelítő a tartalomból:

    • Találkozzunk a Bulgakovban! - Orbán János Dénes költő és kocsmáros
    • Terítéken a káposzta
    • Fülöpke, a nyúlpecsenye - Kóstolja meg Kolozsvárt!
    • Az erdélyi só nyomában
    • Ahová a séfek járnak - Atakám budai bisztró
    • Aladdin konyhája - Isztambuli ízutazás
    • A nagyok árnyékában - Kiss Gábor villányi borászata
    • Magyar Konyha Főzőiskola - Fűszerezés
    2013-10-02
    360
    lapszam_221_21865
    /lapszamkep/21865/attekinto/0/4
    21865
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/21865?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 09.04. 2013/9
    2013-09-04 Digitális lapszámhoz
    2013. 09.04. 2013/9

    Ízelítő a tartalomból:

    • A borozgató kakas, avagy a gyomor derűje Jirí Slíva képein
    • Terítéken a szőlő - Mi készülhet a szőlőből? Verjus, olaj, pekmez
    • Csárdák reneszánsza - Csárdareceptek
    • Gyógyfüvek a konyhában - Szabó György, a füvesember
    • Vad dolgok - Luxus-e a vadhús? Vadas receptek
    • Gianni, az olasz konyha nagykövete - Pomo D'oro receptjei
    • Csillag és bikavér - Egri anomáliák
    • Négy egri séf - Egri receptek
    • Paellasütés Balatonszepezden
    • Magyar Konyha-főzőiskola - Tartósítás
    2013-09-04
    360
    lapszam_221_12975
    /lapszamkep/12975/attekinto/0/4
    12975
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/12975?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 07. 10. 2013/7-8.
    2013-07-10 Digitális lapszámhoz
    2013. 07. 10. 2013/7-8.

    Ízelítő a tartalomból:

    • Túrós csusza tészta nélkül - Vendégségben a Gryllus fivéreknél
    • Terítéken a mandulafélék - Barack és mandula a tányéron
    • Balaton - Petyek, az igazi balatoni halászlé
    • Boremberek - Söptei Pincészet, Bujdosó Szőlőbirtok, Villa Sandahl, Káli Kövek, Aranysörte, Bakó Ambrus
    • Harcos bárány - Egy boldog család a Káli-medencében
    • Párbajtőr a konyhában - Istvándy Csilla, Badacsony
    • Magyar Konyha-főzőiskola - 6. Sűrítés

     

    A Balaton 2013 Gasztronómiai útikalaúz a lapszám végén található.

    2013-07-10
    450
    lapszam_221_21210
    /lapszamkep/21210/attekinto/0/4
    21210
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/21210?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 05. 29. 2013/6
    2013-05-29 Digitális lapszámhoz
    2013. 05. 29. 2013/6

    Ízelítő a tartalomból:

    • Szent Habakuk - Christian Petz merész bécsi konyhája
    • Terítéken a bogyós gyümölcsök - Ribiszke, piszke, málna
    • Az élet ritmusa - Az etyeki szőlőben
    • A nyugalom tava - Velencei-tó
    • Selyem fehér, csípős fekete - Házi mustár Nagykanizsáról
    • Olasz-magyar meló - 6 séf 6 étel
    • Játék a tűzzel - A grillezés fortélyai
    • Delejes a szőlő ereje - Szentesi József, a Borászok borásza
    • Eper és rebarbara
    • Eper meg a sava-borsa
    • Magyar Konyha-főzőiskola - A tészta
    2013-05-29
    360
    lapszam_221_12973
    /lapszamkep/12973/attekinto/0/4
    12973
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/12973?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 04. 30. 2013/5
    2013-04-30 Digitális lapszámhoz
    2013. 04. 30. 2013/5

    Ízelítő a tartalomból:

    • SzeretetÉhség - Bagdy Emőke az étkezés öröméről
    • Terítéken az eper - A föld gyümölcse, epres nyalánkságok
    • Minden kóser, ami jó - Rosenstein Tibor vendéglője
    • Kecskeméti ízek
    • Makaron - Finoman roppanó, krémesen lágy
    • Ördögárok szerelmese - Günzer Tamás, a józan borász
    • Tányéron a Monarchia - Bécsi szeletek
    • Magyar Konyha-főzőiskola - Sütés

     

    2013-04-30
    360
    lapszam_221_20844
    /lapszamkep/20844/attekinto/0/4
    20844
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/20844?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 04. 03. 2013/4
    2013-04-03 Digitális lapszámhoz
    2013. 04. 03. 2013/4

    Ízelítő a tartalomból:

    • Dupla lecsó - Bodrogi Gyula ételről és életről
    • Kora tavaszi színes gömbök - Zeller, cékla, retek
    • Kimcsi és malacfül - Forster Zoltán, a Jankovich Kúria Wellness Hotel séfje
    • Kecskecsemegék kora tavaszi zöldségekkel
    • Kecsegtető falatok
    • A biomítosz nyomában
    • "Áts Karcsi a király" - Főborászból a maga ura lett Áts Károly
    • Magyar Konyha-főzőiskola - Párolás
    2013-04-03
    360
    lapszam_221_20843
    /lapszamkep/20843/attekinto/0/4
    20843
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/20843?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 03. 06. 2013/3
    2013-03-06 Digitális lapszámhoz
    2013. 03. 06. 2013/3

    Ízelítő a tartalomból:

    • Tejben az igazság! - Cserpes István kapuvári tej- és sajtműhelyében
    • Mi' fán terem a kakaó? - A babtól a tábláig
    • SonkaArcok - Sarlós (Papas) Péter és Bereznay Tamás
    • Különlegességek a sonka világából
    • Hogyan kell sonkát főzni?
    • Isten báránya - A török és a szír hentes
    • A Bock Bisztró húsvéti menüje
    • A húsvéti kalács
    • Főzőiskola - Mártások
    2013-03-06
    360
    lapszam_221_12970
    /lapszamkep/12970/attekinto/0/4
    12970
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/12970?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2013. 01. 30. 2013/1-2
    2013-01-30 Digitális lapszámhoz
    2013. 01. 30. 2013/1-2

    Ízelítő a tartalomból:

    • Kis falatok forradalma - Exkluzív interjú Albert Adriával
    • Terítéken a paprika - A piros magyar bors
    • Az olaszok meg az Ida néni - Két Dudás az Anyukám mondtában
    • Magyar Konyha főzőiskola - Alaplevek
    • Boremberek - Vincze Béla démonai
    • Csöröge- és rózsafánk, szalagos fánk
    • Mozimenü - Enni való filmkockák
    2013-01-30
    360
    lapszam_221_12969
    /lapszamkep/12969/attekinto/0/4
    12969
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/12969?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 12. 08. 2012/12
    2012-12-08 Digitális lapszámhoz
    2012. 12. 08. 2012/12

    Ízelítő a tartalomból:

    • Az életet kell szeretni - Csukás István piacjáró bográcsozó
    • Terítéken a mák - Ezerarcú, ezerszemű
    • Karácsony kocsonyája
    • Hogy kerül a pulyka az asztalra?
    • Sajtkészítés Gyimesban
    • A töltött káposzta alakváltásai
    • Szilveszteri falatkák
    • A legjobb helyek a tokaji borvidéken - Aszús receptek
    2012-12-08
    295
    lapszam_221_14346
    /lapszamkep/14346/attekinto/0/4
    14346
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/14346?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 10. 31. 2012/11
    2012-10-31 Digitális lapszámhoz
    2012. 10. 31. 2012/11

    Ízelítő a tartalomból:

    • Ötödik negyed - Vendégségben Kemény Dénesnél
    • Terítéken a libamáj - Kis magyar ludaskása
    • Tündérkertek istrázsája - Megmentett őshonos gyümölcsfafajták
    • Dércsípte bogyók - Som, berkenye, kökény, galagonya, csipkebogyó
    • A világ legjobb szakácsa - René Redzepi, a Noma séfje
    • Fürj, fogoly, fácán - Hol kaphatunk vadmadarat?
    • Szekszárd ízei - A legjobb helyek a szekszárdi borvidéken
    2012-10-31
    295
    lapszam_221_9849
    /lapszamkep/9849/attekinto/0/4
    9849
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9849?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 09. 28. 2012/10
    2012-09-28 Digitális lapszámhoz
    2012. 09. 28. 2012/10

    Ízelítő a tartalomból:

    • Fizetek Főúr! - Cuki, a Bock Bisztró főpincére
    • Terítéken a gomba - Őzláb, róka, szegfű, trombita
    • Megízleltük Villány - A legjobb éttermek a borvidéken
    • A mi mangalicánk - Mangalicás receptek
    • Hulla szilva - Lekvárfőzés Panyolán
    2012-09-28
    295
    lapszam_221_14040
    /lapszamkep/14040/attekinto/0/4
    14040
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/14040?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 08. 29. 2012/9
    2012-08-29 Digitális lapszámhoz
    2012. 08. 29. 2012/9
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2012-08-29
    295
    lapszam_221_9847
    /lapszamkep/9847/attekinto/0/4
    9847
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9847?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 07. 04. 2012/7-8
    2012-07-04 Digitális lapszámhoz
    2012. 07. 04. 2012/7-8
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2012-07-04
    295
    lapszam_221_9846
    /lapszamkep/9846/attekinto/0/4
    9846
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9846?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 05. 30. 2012/június
    2012-05-30 Digitális lapszámhoz
    2012. 05. 30. 2012/június

    Ízelítő a tartalomból:

    • Borok és agysejtek - Freund Tamás, a Borászok Barátja
    • Laci! Konyha! - Mogyorósi Gábor és Tálas Katalin
    • A Sárrét ízei - Áldott kezek Derecskéről
    • A legjobb budai kertvendéglők
    • Májusi és júniusi cseresznyék
    • Egyhektárnyi boldogság - Györgykovács Imre, a borászok borásza
    2012-05-30
    295
    lapszam_221_9845
    /lapszamkep/9845/attekinto/0/4
    9845
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9845?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 04. 25. 2012/5
    2012-04-25 Digitális lapszámhoz
    2012. 04. 25. 2012/5
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2012-04-25
    295
    lapszam_221_9844
    /lapszamkep/9844/attekinto/0/4
    9844
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9844?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 03. 28. 2012/április
    2012-03-28 Digitális lapszámhoz
    2012. 03. 28. 2012/április

    Ízelítő a tartalomból:

    • Gasztroarcok: Ebéd alexander Brodyval
    • Terítéken a hagyma: hagymás receptek
    • Húsvét: Megtanítjuk sonkát főzni!
    • Magyar Konyha-teszt: kilenc lisztet teszteltünk
    • Spájz: banándzsem
    • Gasztrokalendárium: szertelen április
    2012-03-28
    295
    lapszam_221_9843
    /lapszamkep/9843/attekinto/0/4
    9843
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9843?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 02. 29. 2012/március
    2012-02-29 Digitális lapszámhoz
    2012. 02. 29. 2012/március

    Ízelítő a tartalomból:

    • Forradalmár fakanállal: Gastón Acurio
    • Égig és térdig érő paszulyok: babos receptek
    • Séfportré: Fekete Antonio
    • Sajtból van a hegy Sándor Tamás, a bükki sajtos
    • Magányos farkas a konyhában: Kiss Gergely
    2012-02-29
    295
    lapszam_221_9842
    /lapszamkep/9842/attekinto/0/4
    9842
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9842?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2012. 01. 25. 2012/január-február
    2012-01-25 Digitális lapszámhoz
    2012. 01. 25. 2012/január-február
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2012-01-25
    295
    lapszam_221_9841
    /lapszamkep/9841/attekinto/0/4
    9841
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/9841?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 12. 02. 2011/december
    2011-12-02 Digitális lapszámhoz
    2011. 12. 02. 2011/december
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-12-02
    295
    lapszam_221_4113
    /lapszamkep/4113/attekinto/0/4
    4113
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4113?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 09. 28. 2011/október
    2011-09-28 Digitális lapszámhoz
    2011. 09. 28. 2011/október
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-09-28
    295
    lapszam_221_4111
    /lapszamkep/4111/attekinto/0/4
    4111
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4111?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 08. 24. 2011/szeptember
    2011-08-24 Digitális lapszámhoz
    2011. 08. 24. 2011/szeptember
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-08-24
    295
    lapszam_221_4110
    /lapszamkep/4110/attekinto/0/4
    4110
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4110?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 06. 29. 2011/7-8.
    2011-06-29 Digitális lapszámhoz
    2011. 06. 29. 2011/7-8.
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-06-29
    295
    lapszam_221_5933
    /lapszamkep/5933/attekinto/0/4
    5933
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/5933?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 05. 25. 2011/6
    2011-05-25 Digitális lapszámhoz
    2011. 05. 25. 2011/6
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-05-25
    295
    lapszam_221_4108
    /lapszamkep/4108/attekinto/0/4
    4108
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4108?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 04. 27.
    2011-04-27 Digitális lapszámhoz
    2011. 04. 27.
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-04-27
    295
    lapszam_221_4107
    /lapszamkep/4107/attekinto/0/4
    4107
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4107?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 03. 23.
    2011-03-23 Digitális lapszámhoz
    2011. 03. 23.
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-03-23
    295
    lapszam_221_4106
    /lapszamkep/4106/attekinto/0/4
    4106
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4106?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 02. 23. 2011 / március
    2011-02-23 Digitális lapszámhoz
    2011. 02. 23. 2011 / március
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-02-23
    295
    lapszam_221_4105
    /lapszamkep/4105/attekinto/0/4
    4105
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4105?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2011. 01. 26. 2011/január - február
    2011-01-26 Digitális lapszámhoz
    2011. 01. 26. 2011/január - február
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2011-01-26
    295
    lapszam_221_4104
    /lapszamkep/4104/attekinto/0/4
    4104
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/4104?action=buy_it
    0
    0
    0

  • 2010 december
    2010-12-01 Digitális lapszámhoz
    2010 december
    A lap küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. Ahogy az igazi étterem is inkább életforma, mintsem üzlet, a konyhaművészet sem receptgyűjtemény. A megújult Magyar Konyha kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány,receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni.
    2010-12-01
    295
    lapszam_221_3695
    /lapszamkep/3695/attekinto/0/4
    3695
    /vasarlas/_kiadvany/_fizetes/221/3695?action=buy_it
    0
    0
    0