cover Belenézek

Digitális

Munkavédelmi Tanácsadó

Munkavéd Tan 2015. 09. 09.

Munkavédelmi, Tűzvédelmi és Foglalkozás-egészségügyi Tanácsadó
Tanácsadónkban folyamatosan feldolgozzuk az új, megváltozott előírásokat mind a munkavédelem, mind a tűzvédelem területén. Nem a jogszabályok szövegét adjuk közre, hanem azok értelmezését, alkalmazását a gyakorlati életben.
Tanácsadónk munkáltatók, illetve a munkavédelmi, tűzvédelmi feladatok ellátásáért felelős szakemberek, munkavédelmi képviselők, foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtó orvosok munkáját segíti az előírások változásainak nyomon követésével, a teendők bemutatásával, ellenőrzési esetek, tanulságos munkabalesetek ismertetésével.
Havonta megjelenő Tanácsadónk idejében felkészíti Önt a változásokra, így cége az előírások életbelépésekor már felkészülten fogadhatja a hatósági ellenőrzést.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra