cover Belenézek

Digitális

Nemzeti Sport Kiadványok

Túrázás

A Mediaworks Kiadó új bookazine sorozattal jelentkezik, melynek első száma a Túrázás. A bookazine több mint egyszerű magazin, ugyanakkor olvasmányosabb, mint egy könyv. Nyelvezete egyszerű, könnyen emészthető, számos érdekességet és információt tár az olvasó elé. A négyszázezer karakternyi szöveg a „Hova, mivel, mikor, miért?” kérdésekre ad választ, s a számtalan gyakorlati információ mellett teszt, rangsor, túranaptár is helyet kap. A gyalogos túrák mellett érdekességeket olvashatnak valamennyi szakágról, a kerékpáros, a vízi-, a barlang-, a sí- és a hegymászó túrákról is. A kiadványt lapozgatva az amatőrök könnyen kedvet kaphatnak a túrázáshoz, a haladóknak rengeteg remek tippel tudunk szolgálni, a vérprofik pedig számtalan érdekességet olvashatnak kedvenc hobbijuk hátteréről - például azt is, hogy valójában mennyi volt az a másfél millió lépés.

* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra