cover Belenézek

Digitális

Nők Lapja Konyha

2023. 09. szám

Minden hónapban csak kipróbált recepteket kínálunk, amik között mindenki találhat kedvére valót, legyen akár húsimádó, édesszájú vagy éppen vegetáriánus. Hétköznapokra és ünnepekre egyaránt adunk ötleteket, receptjeinket úgy válogatjuk össze, hogy a párjuknak főző, kezdő konyhatündérek és az évtizedek óta sütő-főző nagymamák is találjanak köztük kedvükre valót. Igyekszünk egészségünket óvó fogásokat ajánlani, kisgyermekes anyukáknak pedig könnyen elkészíthető, házi bébiételeket kínálunk. Ügyelünk arra, hogy mindig az adott hónap aktuális alapanyagaihoz igazítsuk receptjeinket, és persze a látványos ételfotókkal, valamint a megbízható receptleírásokkal is próbálunk segíteni abban, hogy valóban jóízűek legyenek a mindennapok.
 • Digitális csomagok
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra