cover Belenézek

Digitális

Önkormányzati Tanácsadó

Önkorm Tan 2015. 12. 09.

Kiadványunk a mindennapi gyakorlati munkát támogatja, célcsoportjaink a községi, a városi, a megyei, a kerületi önkormányzatok, a körjegyzőségek és az önkormányzati társulások. Célunk, hogy elősegítsük az önkormányzati feladatellátás és döntéstámogatás európai szintű, hatékony működését az önkormányzati, az egészségügyi, a közoktatási és a szociális intézményekben.
Tanácsadónk átfogó képet ad az önkormányzati feladatellátás stratégiájáról, fejlesztéséről, a kötelező és önként vállalt feladatok szabályozásáról, az Európai Uniós normaszabályozás várható változásairól. Az önkormányzati feladatellátás során elsődleges a költségvetés tervezése, ennek hatékony kialakításához kínálunk praktikus segítséget.
Tanácsadónk ismerteti az intézményvezetők és az önkormányzat/fenntartó kapcsolatának problémáit és a lehetséges megoldásokat. Bemutatja az önkormányzati intézmények gazdálkodási rendszerét, működését, a költségvetési számviteli feladatokat, segítséget nyújt az éves tervek és a költségvetési beszámolók elkészítéséhez. Naprakész információkat nyújt a közbeszerzések lebonyolításához. Ismerteti az intézmények és önkormányzatok hazai és EU-s pályázati lehetőségeit, a sikeres pályázatírás gyakorlatát.
Ismertetjük a vezetői munkához nélkülözhetetlen új jogszabályokat és tervezeteket, tanácsod adunk jogszerű és hatékony eljárásmódokra.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra