cover Belenézek

Digitális

Óvodai Vez. és Nev. Módszertani Tanácsadó

Óvodai 2015. 12. 09.

Szakmai folyóiratunk segít kiigazodni a változó jogszabályok sűrűjében, a gyakorlatban alkalmazható tanácsokkal és módszertani megoldásokkal támogatja az óvodavezetők és óvodapedagógusok munkáját.
Kiadványunk, amely szakmai-pedagógiai és jogalkalmazási folyóirat egyben, naprakész információkat kínál a legaktuálisabb témákban. Szerzőink az új és a változó jogszabályok részletes elemzése, magyarázata mellett módszertani ötletekkel, foglalkozás-leírásokkal és gyakorlati tanácsokkal szolgálnak Önnek, megkönnyítve a korszerű intézményvezetést és a hétköznapi, pedagógiai munkát.
Folyóiratunk nemcsak információs csatorna, de szakmai műhely is egyben: az Önöket leginkább érintő témákat feldolgozó szerzőinkkel konferenciáinkon előadóként is találkozhatnak.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra