cover Belenézek

Digitális

Top 100 Bor

2018. 09. 06.

A mindig nagy érdeklődéssel várt idei TOP 100-as listát nemcsak a borász szakma bennfentesei böngészhetik haszonnal, hanem a laikus borkedvelők is. A magazin készítői ugyanis idén – a hasonló listákhoz képest egyedülálló módon – a boltokban mindenki számára elérhető borokból állították össze a rangsort.

A 100 bor listája és leírása mellett a Balatoni borrégióban zajló izgalmas változásokról, a borkereskedelem, valamint a borgyűjtés rejtelmeiről, az ételek és borok párosítása körül kialakult hitekről és tévhitekről, a borfogyasztási szokások átalakulásáról is olvashatunk a magazinban.
 • Digitális előfizetés
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra