cover Belenézek

Digitális

Top Agrar

2020. 05. 14.

Végre magyarul is megjelenik Németország legnépszerűbb agrár szaklapja! A német mezőgazdaság döntéshozóinak első számú lapja, amely biztosítja a magyar kiadás prémium tartalmát és magas szakmai színvonalát!

"Eljött a vetés, a tervezés és a nagy tervek megvalósításának ideje. Ehhez kínáljuk októbertől kedvezményesen - Európa németül beszélő térségeinek legnagyobb mezőgazdasági szaklapja - a Top Agrar magazin magyar kiadását. Az EU-ban meghatározó agrár folyóirat havonta megjelenő itteni kiadása - szándékunk szerint - több lesz a brüsszeli agrárpolitikai fordulatokat és a német régió - piaci, technológiai, tudományos - vívmányait, újdonságait bemutató szaklap magyar nyelvű tükörképénél. A fókuszban a magyar gazda áll, azt igyekszünk bemutatni, hogyan tud mindezekből a maga és családja számára előnyt, nyereséges üzletet csinálni."
Szirmai S. Péter, főszerkesztő
 • Digitális előfizetés
 • Nyomtatott előfizetés
 • Kosárba Nyomtatott előfizetés: 12 hó Ár: 5 800 Ft (12 lapszám. Egy lapszám ára: 483 Ft)*
  Figyelem! A nyomtatott előfizetés összege az első megjelenés előtti 10. munkanapig be kell érkezzen bankszámlánkra. Ellenkező esetben az előfizetés csak következő hónaptól indul.
 • Céges, több példányos előfizetéseit vásárolja meg itt.
* Áraink bruttó árak

Korábbi lapszámok

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra