Ajándék mindenkinek

Az utalvány minimum összege 500 Ft
Kosárba teszem

Szerezzen örömet szeretteinek a Digitalstand Elektronikus utalvánnyal!

Az elektronikus utalvány a www.digitalstand.hu webáruházban forgalmazott termékek vásárlásakor használható fel a megvásárlás dátumától számított 6 hónapig. Az érvényesség lejártát követően az utalvány vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az elektronikus utalvány összegét egyszerre egy összegben lehet felhasználni. Az utalvány birtokosa az elektronikus utalvány egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint az utalvány értéke, úgy a különbözetet bankkártyával vagy PayPal-lel egyenlítheti ki. Az elektronikus utalvány egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az elektronikus utalvány bárkire szabadon átruházható. Az utalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. A Digitalstand az elektronikus utalvány megvásárlását követően az utalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Ha ajándéknak szánja az elektronikus utalványt, töltse le, hogy továbbküldhesse elektronikusan, vagy kinyomtatva adhatja át az ajándékozottnak, hogy kedvére válogasson kínálatunkból. A továbbküldhető és kinyomtatható utalvány az Ön saját profiloldalán lesz megtalálható és letölthető az utalvány megvásárlása (kifizetése) után.


Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra